2011. április 25., hétfő

Rott, Vladimir: A sors ellenében 2. - Jelenlegi ára: 3 920 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! A sors ellenében 2. A könyv listaára: 4900 Ft. Leírás:
Vladimír Rott igencsak érdekes életutat futott be. Családja, az Abaúj vármegyei Garadnáról származó Róth família történetéről, elsősorban pedig édesapjának a távol-keleti Magadan kényszermunkatáborában történt szenvedéseiről és haláláról szólt a két részes könyv első kötete, melyet korábban magyar kiadása kapcsán, A sors ellenében, 1. Szenvedésből vigasz címmel (200826379) ismertettünk. Az első kötet ott ért véget, hogy a félárván maradt szerző az emigráció gondolatával kacérkodott. Rott végül 1974-ben kiutazási engedélyt kapott Kanadába - és ott is maradt. Emigrációban eltöltött éveit mutatja be, rendkívüli részletességgel e második (ezúttal angol nyelvű) kötet, egészen 2009-ig írva le a családi históriát. A könyvben olvashatunk a beilleszkedési problémákról, az első torontói tapasztalatokról, házasságáról és gyermekei születéséről, lánya majd fia házasságáról, a garadnai családi emlékekről, Sándor fia harvardi tanulmányairól, az unokák érkezéséről vagy éppen a magyarországi látogatásokról. Sok szó esik a mérnöki munkák miatt sokat utazó család utazásairól (New York, Izrael, Róma, London, Tokió, Bali, Egyiptom, Jamaica, Brazília, Mexikó, Ausztrália, Zimbabwe, Dél-Afrika stb. ), így a mű egyfajta útikönyvként sem felfogható, s az egész kötetben fontos szerepet kap a vallás, a szerző és családja zsidó hagyományainak ápolása. Általános gyűjtőkörű- és szakkönyvtárak számára ajánlott kötet, melyet a szerző több száz családi fényképfelvétele egészít ki. ISBN: 978-963-9903-28-9A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 3 920 Ft

Az aukció vége: 2011-04-28 01:31
. Rott, Vladimir: A sors ellenében 2. - Jelenlegi ára: 3 920 Ft