2011. június 25., szombat

Őszi csomag rászorulóknak, 1 Ft, Kb. 1 éves lány - Jelenlegi ára: 1 Ft

Kantáros farmernadrág: sokat használt, nagy kedvenc volt, a kopás már az anyagán is látszik, de egy szezont még kibír, játszótérre, udvarra még megfelel, utcai viseletre NEM ajánlom. Láb között patentos. Belső szárhossz: 21 cm.
Farmer ruha: hímzéssel díszített, használt, kicsit fakult darab, de egyébként semmi extra hibája nincs. Hátul cipzáros, a cipzár hibátlanul működik. Hossza: 44 cm, mellbőség: 27 cm.
Pulóver: C&A baby club márka, kicsit kinyúlt, bolyhos a mosástól. Hossza 36 cm, ujja 26 cm. 70% akril, 30% gyapjú. Átmeneti időben ideális, télen kabát alatt is szuper.
5 darab hosszúujjú póló
Little angel feliratú 65% pamut, 25% poliészter, elasztán, picit bolyhos, egyéb hiba nincs. Hossza 31 cm, ujja 23 cm (hónaljtól).
In extenso vonatos, sokat használt, bolyhos, fakó, egy pici folt van az elején. Nem szakadt, nem kinyúlt. Hossza 31 cm, ujja 23 cm. Tiszta pamut.
Auchan rózsaszín felső: vékony pamut, elöl és hátul foltos, nem szakadt, nem kinyúlt. Hossza 31 cm, ujja 24 cm.
George csíkos: eléggé kinyúlt, nem bolyhos, nem szakadt. Hossz: 28 cm, ujja: 27 cm, mellbőség: 32 cm.
Hímzett lila cherokee: kifakult és kinyúlt, játszósnak talán még jó. Hossza 29, ujja 25 mellbőség: 31cm.
3 darab body:
In extenso hujjú, hátul az ülepénél picit foltos, semmi egyéb gondja nincs, hossza 36 cm, ujja 21. 5 cm.
Hosszúujjú, címke nincs benne, használt, de semmi hibát nem látok rajta, hossza 36 cm, ujja 23 cm.
Auchan rövidujjú: vékony az anyaga, kifakult a színe, nem szakadt, nem foltos, póló/pulóver alá otthonra még jó lehet. Hossza 35. 5 cm.
A kantáros farmer, a pólók és a bodyk sokat használt darabok, utcai használatra NEM alkalmasak, csak "játszós" ruhának. (Mindenhol feltüntettem a hibákat. ) A farmerruhát és a pulóvert kevesebbet használtuk, de ezeken is látszik a használat. Szerintem ez a két darab még utcára is hordható a feltüntetett hibák ellenére. Mindenkit kérek, hogy a fentiek tudatában licitáljon.



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-06-27 16:16
. Őszi csomag rászorulóknak, 1 Ft, Kb. 1 éves lány - Jelenlegi ára: 1 Ft