2011. július 26., kedd

Power Balance energia karkötő,dobozos,1ft 2db "L" - Jelenlegi ára: 1 Ft

Sok sportoló és celeb hord újabban 20 fontos (7000 forintos) hologramos szilikon karkötőt. Például David Beckham, Kate Middleton, Gerard Butler és Demi Moore saját csuklóján is lefotózták már a fekete karpántot, mely állítólag felpörgeti teljesítményüket.
A misztikus hologram gyártója szerint gyógyító és erősítő energiákkal van tele: így a bizsu pozitív rezgésekkel erősíti a testet és távol tartja a mobilok és rádióhullámok káros rezgéseit. A csodakarkötőnek Christiano Ronaldo, Rubens Barrichello és Beckham is totál bedőlt, ők edzéseik hatékonyságát növelnék vele.
A hologram valódi hatékonysága azonban abszolút nincs orvosilag alátámasztva: ? Egyáltalán nem egyértelmű, hogy bármi hatása lenne ezeknek a karkötőknek a teljesítményre? - nyilatkozta Dr. Richard Vautrey, a Brit Orvosi Egyesület bizottságának tagja.
Így néz ki közelről a Power Balance karkötő. Hatása orvosilag nem igazolt, de a hírességek imádják.
A jól jövedelmező üzlet kitatlálói Josh és Troy Rodarmel, akik 3 éve találták fel a hologramos bizsut. ? A természetben mindennek van rezgése. A testnek is van rezgése, és minden, ami negatívan hat rá - mobil- és rádióhullámok - megtörik ezt a természetes ritmust.
A hologramba ágyazott frekvenciák megtisztítanak ezektől, így tökéletesen keringhetnek energiáink? - mondja az egyik Rodarmel a Daily Mailnek, aki úgy számolja, idén 10 millió fontnyi (3, 5 milliárd forintnyi) szilikon-karkötőt tudnak majd értékesíteni, köszönhetően a celebek és sportolók rajongásának. Ön szerint valóban lehet jótékony hatása egy ilyen bizsunak?
fekete-fekete írással L méret,
az aukcióban 2 db L, méretű karkötő szerepel, ne hagyd ki, vedd meg a barátnődnek, vagy családtagodnak!!!
20. 5 cm átmérőjű
nézz szét nálam, van még!!!!



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-08-02 18:01
. Power Balance energia karkötő,dobozos,1ft 2db "L" - Jelenlegi ára: 1 Ft