2011. október 23., vasárnap

Rio® Blue Light Fogfehérítő AZONNAL - Jelenlegi ára: 24 499 Ft


AKCIÓ!! AKCIÓ!!
Rio® Blue Light Fogfehérítő™
AKCIÓ!!
2 ÉV GARANCIÁVAL
EZ A TERMEK RAKTARON VAN ES
3-7 NAPOS POSTAVAL
EMEGVASAROLHATO
ITT A LEGOLCSOBB ES ITT ELLENORIZHETI;
http: //www. argep. hu/main. asp? sucheall=Rio++fogfeh%E9r%EDt%F5+&x=0&y=0&min=&max=
Rio® Blue Light Fogfehérítő™
Fogászati fehérítő technológia. Gyors, biztonságos és egyszerű módszer az otthoni fogfehérítéshez a ragyogó mosolyért!
A Rio Blue Light Fogfehérítő egy olyan speciális eszköz, melyet Ön otthonában kényelmesen alkalmazhat, azonnali eredményekkel.
 
A kék fény technológia lényege, hogy aktiválja a peroxidot nem tartalmazó fehérítő gél hatóanyagát és felgyorsítja a fogfehérítést. Ideális a tea, kávé, vörösbor, dohányzás és öregedés okozta makacs foltok és elszíneződések eltávolítására.
 
Fontos azonban megjegyezni, hogy a rendszeres higiéniai ápolást és a fogorvosi vizitet az eszköz nem helyettesíti, fogunk tisztítására ezen túl is figyelmet kell szentelnünk.
 
Nem tartalmaz peroxidokat
Szemmel látható, feltűnő eredmények
Gyors és biztonságos fehérítő hatóanyag
Egyszerű, rövid ideig tartó kezelés
 
 
 
MI OKOZZA FOGAK SÁRGULÁSÁT?
 
Bár a fogak árnyalatai személyenként különböznek, a fogak növekedéskor mind egy külső, fehér zománccal rendelkeznek.  Az elfogyasztott ételek és italok, mint a tea, kávé, vörösbor és erősen színezett ételek, fokozatosan elszínezik ezt a külső fehér réteget - a fogzománcot- és feltűnik az alatta található sárga fogréteg. A fogak ezért gyakran sárgás, fakó árnyalatúak lesznek az idő előrehaladásával.
 
A KEZELÉS
 
Egyszerűen húzzon a fehérítő gélből egy csíkot a szájba helyezhető szájtartóra, majd helyezze a szájába szorosan a fogaihoz. Kapcsolja be az egységet, a kék fény pedig 10 percig működésbe lép, majd automatikusan lekapcsol.
 
A kezelés befejeztével vegye ki a fehérítő egységet szájából. A maximális eredmény érdekében a kezelést egymás után háromszor ismételheti egy alkalommal.
 
 
GYAKORI KÉRDÉSEK
 
Milyen hamar láthatóak az első eredmények?
 
A legtöbb esetben már az első kezelés után azonnal szemmel láthatóak az eredmények. Az első néhány kezelés után fogai több árnyalatot fognak fehéredni. Fontos azonban megjegyezni, hogy ezek az eredmények felhasználónként eltérőek.
 
A sárgás foltok minden esetben gyorsan és látványosan eltüntethetőek, míg a fakó, szürkés-kékes foltok eltüntetése sok időt és kezelést vesz igénybe. Ha nagyon makacs elszíneződések láthatóak fogain, kitartó használatra van szükség.
 
Milyen gyakran kell ismételnem a fenntartó kezeléseket, ha elértem a kívánt eredményt?
 
Ez az Ön korán és étkezési szokásain múlik. Ha továbbra is folytatja azon ételek és italok fogyasztását, melyek fogainak elszíneződését okozták, akkor idővel újra és újra megjelennek a foltok. Az első hónapban a kezelést biztonságosan használhatja hetente, vagy akár naponta. Amint elérte a kívánt eredményt, havi egyszeri fenntartó kezelést ajánlunk. Fontos, hogy rendszeresen és megfelelően ápolja fogait, fogorvosának utasításai szerint.
 
Használhatom a Rio Blue Light Fogfehérítőt koronán és fogpótláson is?
 
A Fogfehérítő csomag csak a természetes fogakat fehéríti, de biztonságosan használható műfogakon, fogpótláson is. Ha azt szeretné, hogy a fogak árnyalata egységes legyen, akkor lehet, hogy új műfogakra lesz szüksége annak érdekében, hogy a régi műfog ne tűnjön ki a fehérebb árnyalatú igazi fogak közül.
 
Van bármilyen káros hatása, következménye a csomag használatának?
 
A Fehérítő Gél olyan folteltávolító hatóanyagokat tartalmaz, melyek biztonságos erősségűre vannak készítve. A kék fény pedig nem okoz károsodást a fogakban vagy az ínyben. Amennyiben a Fehérítő csomagot a használati utasításnak megfelelően használja, nincs oka aggódásra.
 
Tartalmaz a gél káros peroxidokat?
 
Nem, a termék megfelel az Európai Unió biztonsági előírásainak és semmilyen formában nem tartalmaz peroxidot.
 
Felejtse el a drága fogászati fehérítő kezeléseket és érje el ugyanazt a szemmel látható eredményt otthonában! Gyors, megbízható és egyszerűen használható rendszer, mely nem okoz fogérzékenységet.
 
 
A DOBOZ TARTALMA:
 
Kék fényt sugárzó egység
2 szájtartó egység, így akár partnerével közösen is elvégezhetik a kezelést!
3 db fehérítő gélt tartalmazó fecskendős applikátor (3 kezelésre elegendő)
2 lítium elem
Komplett használati útmutató



Jelenlegi ára: 24 499 Ft

Az aukció vége: 2011-10-27 03:41
. Rio® Blue Light Fogfehérítő AZONNAL - Jelenlegi ára: 24 499 Ft